Probleem met de Inspire 2: hij valt uit de lucht

Probleem met de Inspire 2: hij valt uit de lucht
Probleem met de Inspire 2: hij valt uit de lucht - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Er zijn onder de eerst verkochte Inspire 2 drones al serieuze problemen.

De Inspire 2 is pas net in de verkoop, en het gaat meteen mis. Meerdere mensen hebben gemeld dat de drone opeens uit de lucht kan vallen. Dit komt doordat de drone doorkrijgt dat er een update gedraaid moet worden voor de DJI GO app, maar dus ook als deze aan het vliegen is.

go app

Niet alleen de updates zijn de oorzaak van de problemen. Anderen zeggen dat de app serieuze errors en waarschuwingen geeft waarna de drone crasht.

De Inspire 2 is niet de eerste drone met dit probleem. Meerdere drones hadden in het begin kinderziektes waardoor ze uit de lucht vallen. Nu zit de fout gelukkig niet in de bouw van de drone, maar in de connectie met de app. Laten we hopen dat DJI snel de fout weet op te lossen.

Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!