Ski gebied Aspen verbied drones vanaf nu

Ski gebied Aspen verbied drones vanaf nu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De stad Aspen, Colorado gaat in hun skigebied drones verbieden voor niet gecertificeerde drone piloten.

Je mag nu alleen nog je drone besturen als je inbezit ben van een licentie van de 'Federal Aviation Administration' (FAA). Het verbod is nodig om dat het gevaar groot is terwijl de skiliften draaien en er veel mensen dicht op elkaar op de piste zijn. Aangezien steeds meer mensen een drone kopen om als hobby te vliegen wordt de kans op een ongeluk steeds groter, aldus Aspen.

Groote hoogtes

Wat veel mensen ook niet beseffen is dat als jij je drone mee wilt nemen op wintersport dat hoog in de bergen een hele andere atmosfeer is dan beneden in het dal. De lucht is hier veel ijler, hoe je dit vooral merkt is dat de drone een stuk minder lang mee gaat, minder snel reageert en of zelfs moeite heeft met hoogte houden. Als deze factoren niet in achter genomen worden kan het zomaar gebeuren dat de drone neer kan komen. Denk er dus ook om dat als je van plan bent te gaan vliegen met je drone deze winter, dat je alles goed in de gaten houd!

Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!