Drone 'Passport' exclusief bij Apple store

Drone 'Passport' exclusief bij Apple store
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Binnenkort kan je in de Apple store exclusief de Passport drone kopen.

Het Chinese bedrijf Zero Zero Robotics kwam een half jaar geleden met een selfie drone, met de naam Hover Camera Passport. De reden voor de naam Passport heeft te maken met de vorm van de drone: een plat rechthoekig vlak dat dubbelgevouwen kan worden voor transport. De drone is bedoelt voor iedereen om te kunnen gebruiken. De besturing werkt met een App op de telefoon die makkelijk te gebruiken is om je eerste vlucht te maken. Daarnaast heeft de drone een tracking optie, een orbit instelling waarbij de drone rondjes om je onderwerp heen vliegt, is de drone makkelijk open te klappen en meteen te gebruiken en is de drone een lichtgewicht met slechts 242 gram. De Passport kon vanaf oktober al gekocht worden op de site van Hover Camera Passport. Nu verkoopt Apple de Passport ook in de Apple store of op Apple.com. Het zal zeker een grote boost zijn voor de verkoopcijfers. De software is ook aangepast om goed samen te werken met Apple video software voor bewerkingsprogramma's. Apple verkoopt de drone met complete set voor $500. In Nederland is de drone helaas nog niet verkrijgbaar, nu kan de Passport alleen gekocht worden in de VS, Canada, China, Hong Kong en Engeland. Apple is wel van plan binnen een paar maanden uit te breiden naar meer landen. 

hover camera passport slide1 521797146f hover camera passport slide2 433332bc96 hover camera passport slide3 cfb9ca9496 hover camera passport slide4 e9ab714885
Auteur
Niels
Author: NielsEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
CEO
Ik houd van drones, de techniek en uiteraard wat je er mee kan!