Canon komt met een drone

Canon komt met een drone
Canon komt met een drone - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Het Japanse camerabedrijf Canon komt met hun eigen drone, alleen met namen zijn ze niet zo goed.

PD6E2000-AW-CJ1. Zo heet de drone. Canon is één van de grootste bedrijven ter wereld in de camera-business, maar aan drones hebben ze zich nog niet gewaagd. Tot nu toe. De drone is een hexa-copter (6 propellors) die gemaakt is om de Canon ME20F-SH camera te tillen. De drone kan 10 kg in totaal tillen en kan goed tegen heftige weersomstandigheden.

De drone lijkt best op de M200 serie van DJI. Bijzonder aan de Canon versie is dat de camera een hele hoge ISO-waarde heeft waardoor de camera ook goed functioneerd in donkere situaties. Deze drone is grotendeels gebouwd voor de camera. Het is niet de soort drone die je snel aanschaft, vooral door het prijskaartje van 18,730 euro. Verdubbel dat bedrag maar als je de camera erbij wilt. De drone is bedoeld voor professionele filmproductie en voor zoekacties. Bij dat laatste komt het functioneren van de camera in het donker goed van pas.
PD6E2000 AW CJ1 Google Chrome
Auteur
Niels
Author: NielsEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
CEO
Ik houd van drones, de techniek en uiteraard wat je er mee kan!