Wij zijn de drones zat!

Wij zijn de drones zat!
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
In Engeland is uit onderzoek gebleken dat bij velen burgers de maat vol is: ga weg met al die drones bij ons in de buurt!

Het gebruik van drones groeit exponentieel; daarmee ook het aantal ongevallen. Drones vliegen tegen mensen aan, komen in de buurt van vliegtuigen en vliegen over privĂ©-terrein als de verkeerde piloot erachter zit. Om een idee te krijgen van de groei, zetten we het aantal ongelukken met drones in Engeland achter elkaar. In 2014 was dit 284, in 2015 steeg dit naar 1,237 en in 2016 waren er zelfs 3,456 ongelukken met drones in Engeland. Dat komt neer op 10 ongelukken per dag. 

Drones horen een beeld van de toekomst te zijn. Een nieuw middel om ons leventje makkelijker mee te maken. Toch zijn velen het zat. Behalve de bedreiging die drones veroorzaken, worden ze ook steeds vaker ingezet om bij de buren te gluren. Vroeger was een heg of schutting genoeg om je achtertuin privé te houden, maar dat geldt nu niet meer. Ook bekende mensen hebben steeds meer last van stalkende drones. De politie wilt in Engeland de drones nu nog meer in gaan zetten voor toezicht. De vraag is nog maar of de mensen het daarmee eens zijn.
Auteur
Niels Voorn
Author: Niels VoornEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
CEO
Ik houd van drones, de techniek en uiteraard wat je er mee kan!