Nieuwe racedrone Furious 215 is op de markt

Nieuwe racedrone Furious 215 is op de markt
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Chinees bedrijf Walkera presenteert de Furious 215.

Volgens reviewers belooft de Furious 215 veel. ze noemen deze beter dan de eerdere drones die Walkera heeft uitgebracht. De Furious 215 is een FPV race drone voor beginner en professional. Het is een robuuste kleine drone gemaakt van carbon fiber. Het heeft een diameter van 125 milimeter, en de armen zijn 4 mm dik. 
Walkera Furious 215 Racing Drone RTF 402924

Hetgene dat de Furious 215 zo bijzonder maakt is dat het heel aanpasbaar is. Je kan zelf kiezen hoe groot de accu is die je erin stopt, variĆ«rend van 8 cm tot 13 cm. De armen zijn er ook los af te halen en op te zetten. De hoek van de camera is ook aanpasbaar. Zo kan deze van 50 tot 130 graden omhoog of omlaag kijken. Er zijn ook meerdere remote controllers aan te sluiten op de drone. De LED lampjes die op de drone zitten zijn in kleur af te stellen. 

De Furious 215 van Walkera is nu al te koop voor 400 euro. Het enige dat er niet bij zit is de FPV bril, die moet je los aanschaffen.
Auteur
Niels
Author: NielsEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
CEO
Ik houd van drones, de techniek en uiteraard wat je er mee kan!