Engelse politie zet 24 uur per dag drones in

Engelse politie zet 24 uur per dag drones in
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
In Engeland is de politie eruit: drones gaan het team versterken.

In Devon en Cornwall worden nu drones 24 uur per dag ingezet om de politie te versterken. De drones zullen grotendeels de taak krijgen om gebieden in de gaten te houden. Het zal vooral gaan om plekken waar al eerder criminele activiteiten zijn geweest. De drones kunnen verdachte mensen volgen en filmen. 
Yuneec Typhoon h

De drone die ze hiervoor gaan gebruiken is de Yuneec Typhoon H. Dit is een hexacopter die ongeveer 1000 euro kost en een vliegtijd heeft van 22 minuten. Hiermee is het inzetten van een drone dan ook voordeliger dan een wijkagent. Velen vrezen nu voor hun baan. De Nationale politiechefsraad zegt echter dat er geen reden is tot paniek. De voortgang van de technologie hoeft niet te betekenen dat de mensen niet meer nodig zijn. Het moet als een aanvulling gezien worden, niet een vervanging. 
Auteur
Alysha
Author: AlyshaEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!