Drone met een lading aan heroïne crasht in Schotse achtertuin

Drone met een lading aan heroïne crasht in Schotse achtertuin
Drone met een lading aan heroïne crasht in Schotse achtertuin - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Je zou maar in je achtertuin een drone vinden met een sok eraan die vol zit met heroïne.

Het overkwam een vrouw in Edinburgh. Ze zag een sok in de boom hangen, en toen ze eraan trok viel er een complete Phantom drone uit de boom. In de sok zaten mobiele telefoons en heroïne van 11,000 pond straatwaarde. In de gevangenis zou het 48,000 pond waard zijn. 

Dat was dan ook het oorspronkelijke doel van de bestuurder, de Saughton gevangenis van Edinburgh. De lading van de drone was te veel om te dragen en is eerder naar beneden gestort. De smokkelaar is gevonden en opgepakt. Hoe ze hem hebben gevonden? John Grant, de schuldige, had zichzelf per ongeluk gefilmt met de camera van de Phantom. 
John Grant
John Grant, veroordeeld voor drugssmokkel.

Grant heeft 's nachts met de drone gevlogen en de lichtjes afgeplakt, wat een veiligheidsrisico draagt voor luchtvaart. Daarnaast heeft hij afgelopen november ook al geprobeerd om drugs in de gevangenis te smokkelen met een drone. De man heeft een gevangenisstraf gekregen van 5 jaar en 4 maanden.
Auteur
Niels
Author: NielsEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
CEO
Ik houd van drones, de techniek en uiteraard wat je er mee kan!