DJI introduceert de M200

DJI introduceert de M200
DJI introduceert de M200 - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
DJI komt met een volgende drone in de Matrice serie: de Matrice 200.

Dit weekend was de Mobile World Congress in Barcelona, waarop DJI heeft aangekondigt met een nieuwe drone te komen. De M200 is bedoelt voor industrieël en commercieel werk.

De meeste drones van DJI worden gemaakt voor de hobbyist of videobedrijven. Deze drone is met een ander doel gemaakt. De M200 is volgebouwd met sensoren, zodat deze in te zetten is voor inspecties en goed om zich heen kan kijken. Er zal een lijn uitkomen met drie verschillende modellen. De standaard M200, de M210 en de M210 RTK. Bij de standaard versie kan er alleen een gimbal op de onderkant van de drone, bij de M210 kan er ook een gimbal op de bovenkant, voor het filmen van objecten boven de drone. Ook kan er een tweede gimbal aan de onderkant bij. De M210 RTK is hetzelfde als de M210, maar is uitgerust met Real Time Kinematics, een navigatiesysteem die tot op de milimeter precies is. 

De nieuwe serie heeft dezelfde technische snufjes als de eerdere Matrice drones. Ook deze zijn met de mobiel te besturen, hebben tracking-mogelijkheden met de camera en autonoom omcirkelen van een object. De M200 is ook uitgerust met DJI's Flightsense algoritme, waardoor de drone autonoom obstakels kan ontwijken en zijn pad zelf kan terugvinden. Daarbij zijn de drones bestendig tegen meer weersomstandigheden dan andere drones. Ze kunnen vliegen met lichte regen en sneeuw.

Deze drones zijn niet gemaakt voor de particulier of de cameraman. Deze drone is gebouwd voor industrieël werk zoals inspecties, in kaart brengen van gebieden of als ingezet in een noodsituatie. De prijs van deze drone is nog niet bekend.
M200  M200 01  M200 02  M200 03  M200 04  M200 05   M200 07
Auteur
Niels
Author: NielsEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
CEO
Ik houd van drones, de techniek en uiteraard wat je er mee kan!