GoPro brengt Karma drone uit

GoPro brengt Karma drone uit
GoPro brengt Karma drone uit - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ken je de Karma drone nog van GoPro? Die ene die van de markt gehaald werd afgelopen jaar? Die komt dus terug. 

GoPro brengt vandaag een nieuwe video uit waarin de Karma drone wordt voorgesteld. De Karma is klein en opvouwbaar, met een stabilisator voor GoPro camera's. De drone is ontworpen voor het reizen zodat deze makkelijk mee te nemen is. De drone past makkelijk in de rugzak case die je erbij kan bestellen. Het bijzondere is dat je de camera met gimbal los kan halen van de drone en op de stabilisator als handheld meteen kan gebruiken. 

Heb je een déjà vu gevoel? Dat kan. De Karma is vorig jaar september al aangekondigd. Daarna zat er een fout in de Karma waardoor ze spontaan uit de lucht konden vliegen. Alle Karma's werden teruggeroepen. Toen probeerde GoPro de grip los te verkopen. En nu? Nu komt de Karma terug alsof er niks is gebeurd. Laten we hopen dat de fouten zijn opgelost dit keer.

Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!