The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Drone verstoort reddingsactie
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In Californië werd een reddingsactie gestaakt door een drone die in de buurt bleef vliegen van de reddingshelikopter.In Pacifica, een gebied net onder San Francisco, was een bergbeklimmer gevallen en moest geholpen worden met een helikopter. Toen de helikopter echter de man had gevonden met een zoeklicht, zagen de piloten een ander object glimmen in het licht. Een drone vloog rond in het gebied. De drone bleef dichtbij komen en weer verderweg vliegen, maar de drone bleef in de buurt. Uiteindelijk heeft de reddingscrew in de helikopter moeten besluiten om de reddingsactie te vertragen.

De dronepiloot, een 55-jarige man, werd gevonden en opgepakt. Hij is voorlopig in hechtenis genomen. Uiteindelijk is de bergbeklimmer geholpen en naar het ziekenhuis gebracht. Hoe hij eraan toe is, is nog niet bekend. 

 

Auteur
Niels Voorn
Author: Niels VoornEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
CEO
Ik houd van drones, de techniek en uiteraard wat je er mee kan!