Paraplu's vliegen met hulp van drone

Paraplu's vliegen met hulp van drone
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een student uit Hong Kong gebruikt de drone voor een nieuw doeleinde.

Drones worden toegepast voor video, hobby, inspecties, veiligheid en racing. Kan er nog eentje bij? Wat dacht je van kunst!

Alan Kwan, een 25-jarige student uit Hong Kong stond al bekend als een excentriek figuur. Eerder maakte hij een klok uit een varkenshart dat kunstmatig elke seconde blijft kloppen. Ook heeft hij in Virtual Reality angstaanjagende belevingen gemaakt met alien ontvoeringen en gekkenhuizen. Hij wilde dit keer iets proberen met de echte wereld om zich heen, en kwam op het idee om drones te gebruiken.

 

Hij heeft een typisch levenloos object een leven gegeven: de paraplu. Hij wilde de paraplu door de lucht laten bewegen als een kwal. Alan liep meteen al tegen problemen op, aangezien een paraplu niet aerodynamisch is en dus moeilijk samenwerkt met een drone. Met veel tegenslagen is het hem toch gelukt zijn kunstproject voort te zetten. Het resultaat? We kunnen Mary Poppins elk moment verwachten. 

 mary poppins movie still c

 

Auteur
Niels Voorn
Author: Niels VoornEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
CEO
Ik houd van drones, de techniek en uiteraard wat je er mee kan!