The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Grootste boete ooit voor dronebedrijf in de VS
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een dronebedrijf uit Chicago heeft een boete van 200.000 dollar gekregen van de FAA.

SkyPan International is een drone fotografie bedrijf opgericht in Chicago. Het heeft grote klanten in de architect wereld, die grotendeels vragen om foto's te maken van hun bouwprojecten. En laten die nou grotendeels in de binnensteden staan. Uiteraard mag dat niet. De FAA is daar achter gekomen en SkyPan mag nu 200.000 dollar boete betalen.

Het bedrijf is al 20 jaar actief met drones voor fotografie van grote bouwwerken. De FAA vertelt dat SkyPan al 65 illegale drone vluchten zou hebben gehad in New York en Chicago tussen 2012 en 2014. Ze hadden al jarenlang een gevecht in de rechtzaal, en nu heeft de eigenaar van SkyPan, de 60-jarige Mark Segal, er een einde aan gemaakt door akkoord te gaan met de boete. Origineel had de FAA een boete aangevraagd van 1,9 miljoen dollar. Daarnaast moet SkyPan nu ook elke keer een boete van 150.000 dollar betalen als ze weer de mist in gaan. 

Auteur
Niels Voorn
Author: Niels VoornEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
CEO
Ik houd van drones, de techniek en uiteraard wat je er mee kan!