NK drone racen komt in 2017

NK drone racen komt in 2017
NK drone racen komt in 2017 - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Drone racen wordt steeds populairder. Tijd om het officieel te maken.

Door de ontwikkeling van de Virtual Reality brillen en goedkope, snelle drones is deze sport mogelijk. Een parcour afleggen met je drone en racen tegen anderen. Je drone van een afstandje in de gaten houden is niet te doen bij obstabels of bochten, dus is de FPV (First Person View) met een VR-bril hoognodig. 

Nu dat steeds meer mensen deze hobby als serieuze sport gaan zien wordt het een steeds groter fenomeen. Dus hoog tijd dat het een officiĆ«le sport word. De Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart heeft drone racen met FPV nu dan ook erkend als een onderdeel van Modelvliegsport. 

Dit betekent dat er nu ook een officiĆ«le NK drone racen gaat komen. Daarnaast wordt de sport in steeds meer landen een echte sport, dus er komen ook EK's en WK's. Nog even door oefenen dus. 

Auteur
Alysha
Author: AlyshaEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!