Gimbal van Karma-drone komt los uit

Gimbal van Karma-drone komt los uit
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

GoPro probeert het fiasco met de Karma-drone te verzachten.

Een tijdje geleden werd er aangekondigd dat de eerste drone van actiecamerabedrijf GoPro uit de lucht werd gehaald. De drone kon een spontane uitval krijgen van de batterij en viel naar beneden. GoPro probeert nu met alle macht om er toch nog wat goeds uit te halen.

En dat goeds is de gimbal en Grip die bij de drone zaten. Deze kon je loshalen van de drone en gebruiken als Grip. Hiermee kan je uit de hand stabiele shots maken. Verder kan het vastgemaakt worden op voertuigen, kleding of helmen. De Grip zal hopelijk binnenkort beschikbaar worden, maar op dit moment is nog onbekend wanneer dat zal zijn.

De Grip heeft wat weg van DJI's Osmo. De Grip van GoPro heeft controle knoppen op de body zitten. Daarnaast is er een ingebouwde accu, die de camera voorziet van 105 minuten filmtijd. Waarschijnlijk zal de combinatie van Grip en gimbal uitkomen voor 330 euro.

 

Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!