Inspire 2 is langzamer dan verwacht

Inspire 2 is langzamer dan verwacht
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De inspire 2 is nog lang niet op de markt, maar er worden nu al beloftes gebroken.

 

 

Ongeveer 2 weken geleden kondigde DJI de Inspire 2 aan. De drone zou een nieuwe standaard zetten voor proffesionele drones voor de filmwereld. Een van de bijzondere eigenschappen aan de Inspire 2 is dat hij nog sneller kan vliegen. Maar daar heeft DJI zich op verkeken.

Bij de aankondiging werd vertelt dat de Inspire 2 een snelheid zou kunnen halen van 108 km/u. DJI corrigeert nu dat de drone maar 93 km/u kan halen. Hiermee is de Inspire 2 nog steeds sneller dan de Inspire 1, die 79 km/u kan halen. Een ander punt is dat de Inspire 2 vanuit stilstand binnen vier seconden de 80 km/u kon halen, maar dit is binnen vijf seconden.

Of dit een ramp is voor de Inspire 2 moet nog gezien worden. DJI heeft begrip voor klanten die de drone al hadden besteld. Deze kan zonder kosten geannuleerd worden.

Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!