De drone is de nieuwe lantaarnpaal

De drone is de nieuwe lantaarnpaal
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Nooit meer over dat donkere stukje hoeven fietsen zonder verlichting.

We kennen het allemaal wel: dat ene landweggetje waar geen lantaarnpalen staan of ze altijd kapot zijn. Fietsen, lopen en zelfs rijden in het donker maakt ons altijd ongemakkelijk. Een Brits verzekeringsbedrijf, Direct Line, denkt de oplossing te hebben: Fleetlights. Een drone met een enorme lamp eronder die je volgen in het donker.

Op dit moment is het alleen nog een idee. Een heel lastig uit te voeren idee. Er zijn namelijk nog veel factoren die dit idee tegenwerken. Zo kunnen drones nog niet lang in de lucht blijven, moet de piloot de drone kunnen zien, mogen drones in veel gebieden niet vliegen (bijvoorbeeld woonwijken) en mogen drones in een heleboel landen niet in het donker vliegen. Op dit moment is het dus zo goed als onmogelijk, maar Direct Line hoopt hiermee het idee op de markt te gooien. 

  

Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!