The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Drone werkt mee aan ontsnappingsplan crimineel
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het lijkt een oude klassieker: de vijl in de cake. Alleen nu is er een modernere optie

Waar er nog maar net een aanvraag vanuit Groot-Britannië is gekomen om drones niet bij gevanenissen te laten komen, is er nu al bewijs dat het fout kan gaan. In Kopenhagen hebben gevangenisbewakers een drone binnen zien vliegen bij een cel. Het bleek dat de drone twee mobieltjes, een zaag en wat bouten meebracht.

Hoogstwaarschijnlijk waren deze items voor een ontsnappingsplan. Dit keer is het opgemerkt en in beslag genomen, maar de beveiliging vreest dat ze het een keer over het hoofd zien. De bedreiging van drones voor smokkelen wordt steeds groter. Misschien moeten meer landen het voorstel van Groot-Britannië indienen.

Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!