The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Zweden wordt dronevrij
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Zweden is klaar met drones. Althans, degene met een camera dan

In Nederland heb je zones waar wel en niet gevlogen mag worden. Op bepaalde evenementen en gebieden is het ook verboden. Voor Zweden is dit nog niet goed genoeg: ze willen een compleet verbot op drones instellen. Alleen drones zonder camera zouden dan nog mogen vliegen.

Drones zonder camera zijn maar een klein deel van de markt. Het leuke van een drone is juist de camera. UAS Zweden, een organisatie die zich inzet voor het belang van onbemande drones, probeert dit voorstel tegen te gaan. Hopelijk kan je dan in de toekomst met een drone met camera vliegen als je een vergunning aanvraagd.

De Zweedse drone-markt wordt op deze manier de grond in geboord. De hobbyist houdt er weinig lol aan over.

Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!