TU Delft presenteert Droneclash

TU Delft presenteert Droneclash
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Een anti-drone race waarbij je andere drones uit te lucht moet halen: dat is het plan. 

De mensen van de TU delft zijn nu een evenement aan het organiseren waarin drones tegen elkaar gaan crashen. Teams die meedoen hebben het doel om zoveel mogelijk andere drones uit de lucht te halen. Elk team heeft 1 of meer Fighter drones en 1 Queen drone. De Queen moet verdedigd worden.

In de eerste ronde is het een battle tussen de teams. Degene die over blijven gaan in de tweede ronde door de Hallway of Doom, Death and Destruction. Dit is een parcour met een boel anti-drone hindernissen. Dan gaat de laatste ronde om het vernietigen van de Queen drone van de anderen. Mensen kunnen bij dit evenement aanwezig zijn en genieten van de show. 

Het idee komt van het Micro Air Vehicle Lab (MAVLab) van de TU Delft. Het gaat om het promoten van anti-drones methodes en instrumenten. Drones kunnen goed worden ingezet, maar ook fout. Hier proberen ze meer aandacht voor te krijgen. Het evenement zal gehouden worden op 4 december bij de Valkenburg airport. Mocht je willen inschrijven, dat kan op http://www.droneclash.nl/ 
Auteur
Niels Voorn
Author: Niels VoornEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
CEO
Ik houd van drones, de techniek en uiteraard wat je er mee kan!