Nederlands start-up dronebedrijf internationaal genomineerd

Nederlands start-up dronebedrijf internationaal genomineerd
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Avy, een nieuw Nederlands bedrijf voor drones, is genomineerd voor een internationale prijs.

Avy is een jong bedrijf dat verder wilt komen met de mogelijkheden van drones. Hun eerste belang is het helpen van vluchtelingen die de Middellandse Zee oversteken. Afgelopen jaar zijn hierbij heel veel mensen omgekomen. Bij Avy hopen ze in de toekomst drones in te kunnen zetten zodat ze voedsel en reddingsvesten kunnen droppen in de bootjes. Ze hopen daarmee het sterfgetal terug te brengen.

Hun nieuwe aanpak van drones is niet onopgemerkt gebleven. Avy is genomineerd voor de drone-wedstrijd Drones for Good. Hiervoor komen dronemakers in aankomst die drones inzetten om mensen te helpen. Mochten ze winnen, dan komen ze thuis met 1 miljoen dollar. Avy wilt dolgraag beginnen met hun project, en mochten ze het prijzengeld winnen dan zal het nog eerder zijn dan aankomende zomer. Morgen gaat de site officieel online waarmee ze andere, kleinere projecten alvast gaan opstarten. 

Auteur
Alysha
Author: AlyshaEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!