Sint en Piet zaten de denken, welke drone ze jou zouden schenken

Sint en Piet zaten de denken, welke drone ze jou zouden schenken
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Je kan je vader weer een paar sokken geven, of je maakt hem blij met een drone. Maar let wel op.

Nou kost een drone wel ietsjes meer, maar er zijn goed betaalbare drones voor de sint en kerst periode. En dat blijkt ook uit de verkoop. Ongeveer de helft van alle drones die in Nederland worden verkocht gaan over de toonbank in december. Het wordt steeds populairder om drones cadeau te geven.

Oudere versies van drones worden ook steeds betaalbaarder. Waar drones van de Phantom serie eerst nog meer dan 1000 euro kostte, zijn ze nu voor de helft te verkrijgen. En dan zijn er uiteraard de goedkopere, simpele drones zonder camera. Die zijn er voor het vliegplezier. Een ideaal cadeau voor het familielid die nooit wat weet te verzinnen.

Het grote nadeel aan alle drones die als hobby verkocht worden, is dat veel mensen niet weten hoe ze moeten vliegen. Zo stijgt je dure drone op en klapt meteen tegen een muur of boom aan. Aan de regels houden is ook niet altijd vanzelfsprekend. Dit zorgt voor negatieve aandacht voor de drones waardoor er weer strengere regels komen. 

Dus mocht je een drone willen inpakken, denk dan misschien ook aan een vliegcursus.

Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!