The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Deze drone vlieg je niet stuk
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Toch wel zonde als de drone die je honderden of duizenden euro's heeft gekost een boom in vliegt of tegen de grond knalt. Maar dat hoeft niet het einde te zijn van de drone.

Droneball Go claimt de eerste drone te zijn die tegen een stootje kan. Het idee is tot leven gekomen op een crowdfunding website waar het inmiddels al vierduizend dollar heeft opgehaald. 

De drone is veilig omdat er een kooi om de body en propellors heen is gebouwd. Dit beschermd de drone tegen een impact. De drone is ook uitgerust met een 1080p camera zodat je de stunts terug kan kijken. Er kunnen ook nieuwe competities bedacht worden met zo'n soort drone. Basketbal krijgt bijvoorbeeld een leuke twist als de bal vliegt in plaats van stuitert. 

Het idee van een kooi om de drone bouwen is niet origineel. Er zijn al meerdere modellen geweest die op die manier de propellors beschermen. Droneball Go claimt wel dat deze drone de enige is die weer verder kan vliegen na een crash. 

Auteur
Niels Voorn
Author: Niels VoornEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
CEO
Ik houd van drones, de techniek en uiteraard wat je er mee kan!