DJI introduceert Phantom 4 PRO

DJI introduceert Phantom 4 PRO
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
DJI gaat los met de nieuwe technologie. Op één avond de Inspire 2 en de Phantom 4 PRO. 


Op één avond twee nieuwe drones. De Inspire 2 is de nieuwe drone voor de professional. De Phantom 4 PRO is echter meer bestemd voor de hobbyist. Deze drone is op vele punten verbeterd in vergelijking met de Phantom reeks. 

De Phantom 4 PRO kan 10 mph (16km/u) sneller vliegen, en kan 30 min in de lucht blijven. Waar vorige Phantoms nog wel eens wilde crashen als ze op de 'return to home' functie vlogen, heeft de 4 PRO dat verbeterd. De drone volgt de route die hij eerder heeft gevlogen, maar dan achteruit. De Phantom 4 PRO heeft ook Tapfly en object following. Ook is er de 'burst mode' waarbij je 14 foto' s per seconde kan maken.

Door de F2.8-F11 mechanische shutter wordt het beeld beter opgenomen en verbuigd het niet. De camera heeft een grote 1 inch sensor waardoor er meer licht binnen gelaten wordt en er meer detail vastgelegd kan worden. De camera filmt 4K met 60 fps en meer bitrate dan eerder. Met dit, en 20 megapixel is dit de beste camera tot nu toe in de Phantom reeks. 

Een andere nieuwe uitvinding van DJI is Crystal sky. Dit is een 5.5 inch (14 cm) monitor dat 2x zo licht is als een gemiddelde tablet. Hierdoor kan je het beeld goed blijven zien, ook in direct zonlicht. Zoals eerder vernoemd is naast de Phantom 4 PRO ook de DJI Inspire 2 aangekonidgd, meer informatie vind je in dit artikel hierover.
phantom1phantom3phantom4phantom5
Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!