Nieuwe Zenmuse Z30 zoom camera van DJI

Nieuwe Zenmuse Z30 zoom camera van DJI
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
DJI introduceert een nieuwe camera in de zenmuse reeks: de Zenmuse Z30 zoom camera.


 De Zenmuse Z30 is voornamelijk ontwikkeld voor de zakelijke markt. Denk hierbij aan inspecties van zendmasten en windmolens. Een drone stuur je liever niet te dicht op zoiets af. Het is prettig als de drone een goede afstand kan houden, maar nog wel goed beeld kan leveren. Door deze hoogwaardige zoom camera kan het werk sneller en efficiënter gedaan worden.

Het is niet de eerste camera van DJI waarbij de focus op de zoom ligt. Zo was er eerder al de Zenmuse Z3 camera. Deze camera was echter niet ontwikkeld voor de zakelijke markt, en de Z30 wel. De Z30 kan tot 30 keer optisch zoomen en nog 6 keer digitaal. Zo kan je het beeld tot 180 keer vergroten.

Bij een grote zoom is het van belang dat de camera stabiel blijft. Alles moet scherp en steady blijven. Daarom is er extra aandacht besteed aan de gimbal. Het besturen gaat erg precies en de afwijking is nihil. 

De Zenmuse Z30 zoom is speciaal voor de Matrice serie, mocht je er een aan willen schaffen. 

windmillq
Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!