The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Klein, kleiner & kleinst: kleinste drone ter wereld
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Mavic eat your heart out, de Aerius is nog veel kleiner.


Wie dacht dat de Mavic makkelijk mee te nemen is, kent de Aerius nog niet. Deze drone is 3 x 3 x 2 cm groot. Hij past dan ook makkelijk in zijn eigen controller. De batterijduur is uiteraard ook niet lang, het blijft ongeveer 7 minuten vliegen. Ondanks de korte tijd heb je met het vliegen wel de volle ervaring van een drone vliegen.

Uiteraard is een filmdrone zoals de Mavic niet te vergelijken met een hobbydrone zoals deze. Op deze allerkleinste drone zit dan ook geen camera. Echter is er ook een iets grotere variant van 4,5 cm³ waar het wel mogelijk is om First person view mee te vliegen. 


Hoe kleiner de drone, hoe temperamentvoller. De Aerius heeft ingebouwde stabilisatie en twee standen voor snelheid. Zo kan je eerst leren wennen aan de drone voordat je hem volop tegen een muur aanvliegt. Bij de gevorderde versie kan de drone automatisch compenseren als je trucs uithaalt. 

Voor het geld hoef je het niet te laten. De drone kost maar 30 euro en daarvoor krijg je de volle drone experience. 

aerius kleinste dronef tiny dronef tiny drone 02f


Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!