Drone racing binnenkort op Eurosport

Drone racing binnenkort op Eurosport
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
De toekomst van drone racing kan vele kanten op gaan.


Drone racing houdt in wat de naam zegt: een race over een parcour met speciaal ontwikkelde drones. De drones moeten hindernissen ontwijken en door poorten vliegen. Echter bij andere racen gaat het alleen om een baan afleggen. In deze sport is het FPV erg populair: First Person View. Dit zorgt ervoor dat de piloot de live beelden kan zien van de drone. Met deze uitvinding zit het drone racen tussen sport en eSport.

Door de groeiende populairiteit van de sport wordt drone racing vanaf november ook uitgezonden op internationale televisiezender Eurosport. Het zal uitgezonden worden in 70 landen. De eerste uitzending is op 8 november om 23.00 uur. Deze uitzending zal gaan over de DRI Invitational drone racing event in Los Angeles. 

droneracinga
Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!