Van selfie stick naar selfie drone

Van selfie stick naar selfie drone
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Yuneec komt met de Breeze-drone: een drone gemaakt voor de selfie.


Yuneec is een Chinees bedrijf dat normaal gesproken zweefvliegtuigen maakt, maar het bedrijf raakt steeds meer in de ban van drones. Twee jaar geleden bracht het zijn eerste bestuurbare drone uit en vanaf dit jaar heeft Yuneec vier modellen op de markt. 

De Breeze-drone is hun nieuwste model. Deze drone richt zich op het gemak voor semi-professionele mensen die een stap verder willen nemen in de selfies. Het nadeel aan de normale selfie is dat je behalve je gezicht bijna niks anders in beeld kan brengen. Daar werd in eerste instantie de selfie stick al op bedacht. Op zich een verbetering, maar het kan nog beter. De Breeze-drone is hiervoor de volgende stap. Aangezien het publiek minder professioneel is gaat de prijs ook naar beneden in vergelijking met andere drones. Deze drone kost 500 euro.

De Breeze heeft omgevingsdetectie en een sensor om de drone stabiel in de lucht te houden. De drone kan tot max 80 meter hoog. Er zit een 4K camera op. De nadruk ligt bij de drone op het lichtgewicht: namelijk 385 gram. De accu gaat maximaal 12 minuten mee. Het is dan ook bedoeld voor korte video' s en uiteraard selfies. 

Breeze Lifestyle 9b Yuneec Breeze b yuneec breeze quadcopterb yuneec breeze 4k 3b
Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!