Drones vliegen in en om 's werelds grootste vliegtuig

Drones vliegen in en om 's werelds grootste vliegtuig
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
De Ukrainian Association of Drone Racing (UADR) kreeg een kans uit duizenden: met drones rondom en zelfs in een immens vliegtuig vliegen.


De Antonov AN-225 heeft de bijnaam "Mriya" wat "droom" betekent in het Oekraïens. Het werd in origine gebouwd om een Russische space shuttle te vervoeren. Het vliegtuig heeft een spanwijdte van 88 meter en een gewicht van 175 ton. Hiermee is het vrachtvliegtuig de grootste en zwaartste ooit.

De UADR kreeg de unieke kans om met hun drones rondom het vliegtuig te vliegen. Bang voor een crash zijn ze niet; de drones gaan rakelings langs het vliegtuig. Alsof dat nog niet bijzonder genoeg is wordt het vrachtruim geopend waar ze met gemak 2 drones tegelijk naar binnen laten vliegen en mensen en ladders ontwijken. Unieke beelden levert het op.

Drones en vliegtuigen zijn normaal geen goede combinatie. In de buurt van een vliegtuig vliegen is een van de domste dingen die je kan doen. Toch zien we hier en daar wat uitzonderingen op de regels, zoals dit unieke voorval.vrachtvliegtuigf
Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!