DJI en Hasselblad gaan samenwerken

DJI en Hasselblad gaan samenwerken
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Hasselblad is onlangs met een nieuwe camera gekomen, de A5D, speciaal gericht voor foto's vanuit de lucht. Het is dan bij ons ook niet een wonder dat vandaag naar buiten komt dat DJI een groot deel van de aandelen heeft gekocht van Hasselblad.
DJI zegt zelf dat het gaat om een samenwerking en dat beide bedrijven interesse hebben om nog meer te doen met luchtfotografie. Volgens DJI is er nog een hele markt in inspectie werk en kan op dit moment geen enkele drone goede hogekwaliteit foto's maken.

Daar wil DJI dus nu verandering in gaan brengen door samen te gaan werken met Hasselblad om een drone + camera te gaan ontwikkelen, zegt DJI CEO en oprichter, Frank Wang.

DJI CEO and Founder Frank Wangw

Wij zijn alvast erg benieuwd naar dit nieuws! Wat denken jullie dat DJI gaat doen, een nieuwe drone of een nieuwe camera die bijvoorbeeld op de Inspire 1 kan?
Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!