De Tesla drone

De Tesla drone
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tesla, het bedrijf wat snel aan het groeien is met het ontwikkelen van electrische auto's. Onlangs hebben ze al een accu aangekondigd voor thuis waar jij zonne energie in kan opslaan en vandaag komt Tesla met een totaal ander conecpt: De Tesla drone!

 

409c3129491253.55f6198a1fb27w

Op het eerste gezicht lijkt het net een wapen maar niets is minder waar, het is de camera die aan de drone hangt. We kunnen niet zeggen dat deze er onder of boven hangt maar hij hangt er een soort van tussen. De drone is namelijk een heuze transformer. We zien hem hier in z'n "upright" modes waar de propellers onder en boven elkaar zitten.

tesladronew

Naast deze modus kan de drone ook naar een soort vliegtuig modus gaan waardoor hij harder kan.

Naast het ontwerp, is uiteraard de accu duur erg goed, daar is Tesla ook goed in. De accuduur zal rond de 60 minuten worden.

 dbf41529491253.55f6cfcdb4dc9w

 Naast deze foto's zijn er nog meer foto's deze kan je hier onder vinden. Het is afwachten of dit concept ook echt gaat werken en of het ook echt gemaakt gaat worden. 

Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!