The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Een stortvloed van water heeft bijna 2 mannen hun leven gekost gefilmd met een drone
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een stortvloed, het kan zomaar gebeuren en voor je het weet ben je te laat en wordt je meegezogen in een grote stroming. Het gebeurde Sean op Hawaii.

Moeder natuur is een krachtig fenomeen, dit keer is deze kracht duidelijk van bovenaf vastgelegd. Een stortvloed, zoiets zie je wel aankomen denk je. Toch kan een stortvloed je zomaar overkomen en je leven in gevaar brengen. Dit heeft Sean aan den lijve ondervonden toen hij bovenaan een waterval zat ergens op Hawaii. Zijn vriendin Renee was dit allemaal aan het filmen totdat uit het niets Sean moet vechten voor zijn leven.

Het heeft de afgelopen dagen heel erg veel geregend schrijft Renee op haar blog. Ze wilde samen met andere reizigers een wandeling doen genaamd de "Commando". Halverwege de wandeling begon het te regen, de groep besloot toch om door te gaan want ze waren al even onderweg en dachten dat als het nu regent, de regen wel is gestopt zodra ze de top hebben bereikt. Dit klopte, ze kwamen aan bij de waterval, het was gestopt met regenen en de zon begon alweer te schijnen. Nog geen minuut later waren de jongens (Sean en AJ) klaar om te gaan zwemmen. Ze wilden vanaf de waterval naar beneden springen, Renee had haar drone mee en wilde de sprong vastleggen op beeld. Echter, zoals te zien is in de onderstaande video, heeft Renee iets heel anders vastgelegd.

Sean merkt al vrij snel dat er meer water stroomt dan verwacht en wil weggaan, maar binnen enkele seconden stroomt er zoveel water dat Sean geen kant meer op kan. Hij wordt meegesleurd de waterval af en moet vechten voor zijn leven. Gelukkig overleeft Sean het, een andere wandelaar die ze hebben ontmoet belt 911. De groep is in veiligheid gebracht door reddingsmedewerkers met behulp van een helikopter en kunnen het gelukkig allemaal navertellen.

De beruchte drone die het leven heeft gered van deze mensen is de DJI Phantom 3. Zo zie je maar weer een drone kan ook veel goeds doen!

Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!