The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

32 drone foto's die nu illegaal zouden zijn om te maken
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
De meest gebruikte toepassing voor drones, zijn foto's en video's op dit moment. Wij kozen de 32 meest mooie drone foto's uit, die je op dit moment niet meer zou mogen maken.


Het gebruik maken van drones voor verschillende doeleinden is geen heel nieuw concept, het Amerikaanse leger gebruikt al jaren onbemande vliegtuigen om bijvoorbeeld gebieden in kaart te brengen.

Hobbyisten die met een quadcopter in hun achtertuin vliegen is echter wel iets recents. Zo nieuw dat er in sommige gevallen nog geen duidelijke wet en regelgeving is over wat wanneer wel en niet mag.

Langzamerhand komen er in Nederland steeds nieuwe wetten bij die het gebruik van drones beperken om daarmee bijvoorbeeld de privacy en de infrastructuur te bewaken. Zo is het nu verboden om hoger dan 120 meter te vliegen en moet men met een drone minimaal 3 kilometer afstand houden van een vliegveld. Voor meer informatie over de huidige wet en regelgeving van drones, klik dan HIER.

Hier onder staan een aantal voorbeelden van foto's die vanaf het heden illegaal zijn om te maken.

{gallery}73{/gallery}

Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!