The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Delftse studentenvereniging doet poging tot wereldrecord meeste drones in de lucht
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Om het 70 jarig bestaan te vieren probeerde studentenvereniging vsv Leonardo Da Vinci van de faculteit luchtvaart en ruimtevaartechniek het record neer te zetten voor de meeste drones tegelijkertijd in de lucht.

Bij elkaar lukte het de Delftse studenten om in totaal 170 drones op te laten stijgen, er kon helaas niemand van het Guinness Book Of World Records langskomen dus officieel is de poging tot het record nog niet. De gebeurtenis is wel op film opgenomen dus videobewijs zal voor een officieel record moeten zorgen.

De organisatie van het evenement is overtuigd dat ze het record binnen zullen slepen, “Er zijn wel video’s op het internet van soortgelijke pogingen, maar daar gaan er maar zo’n veertig drones tegelijkertijd de lucht in.” Zo zegt Anouk Scholtens.

Het oude record is uit 2012 toen in Ostheim Duitsland 132 drones tegelijkertijd de lucht in gingen.

 

Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!