The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Geld gooiende drone verrast voetgangers in Michigan
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een aantal mensen in Michigan keken gister verbaasd omhoog toen er boven hun een drone een lading bankbiljetten liet vallen.


De drone vloog om 12:30 lokale tijd boven de Rosa Parks Cirlce in het zuiden van Grand Rapids in Michigan, ook wel bekent als de meubelhoofdstad van de Verenigde Staten. De Situatie leidde tot een aantal schreeuwende mensen die hun best deed om zoveel mogelijk biljetten bij elkaar te rapen.

Bijstander Melvin Blohm die creatief consultant is was op het moment dat de situatie zich voor deed aanwezig bij de Rosa Parks Circle. De drone zweef even in het midden van de cirkel in Rosa parks Circle en na een paar minuten dropte het onbemande luchtvoertuig iets wat later echte bankbiljetten bleken te zijn, toen de omstanders realiseerden dat het echt geld betrof, wisten ze niet hoe snel ze het moesten grijpen.” Aldus Melvin Blohm.

In totaal zou het gaan om biljetten van 1 dollar en een totaal bedrag van 50 dollar dat uit een compartement van de drone kwam vallen. In totaal zag Blohm vier compartementen waarvan er één al leeg was, er bestaat dus een kans dat de drone op meerdere locaties geld heeft laten vallen maar daar is tot nu toe niks over bekend.

Wie de drone bestuurde en of het om een publiciteitsstunt ging is onbekend. Melvin Blohm zag wel meerdere mannen op het dak van het JW Marriot hotel staan die in de richting liepen als waar de drone naar toe vloog. Het hotel bleek bij navraag niet verbonden te zijn aan de actie.

Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!