The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Geen drones bij start Tour De France
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

We kunnen niet verbaasd zijn maar toch is het jammer. Er mag namelijk niet boven de fietsers worden gevlogen tijdens de Tour de France.


Hobbyvliegers mogen met hun drones of modelvliegtuigen niet boven de fietsers vliegen om video's of foto's te schieten tijdens de Tour De France in juli. Er zijn door de inspectie leefomgeving en transport drie tijdelijke vliegverboden ingezet boven de drie trajecten die binnen Nederland zullen plaatsvinden.

Op 4 juli tussen 12:00 en 18:00 gaat de eerste van kracht boven de start van de Tour in Utrecht.

TDF gebied 1

 Op 5 juli tussen 10:45 en 15:45 is het verboden om boven de route naar Rotterdam te vliegen.

TDF gebied 2

 Ook op 5 juli mag er tussen 13:45 en 18:00 niet boven traject Rotterdam-Zeeland worden gevlogen.

TDF gebied 3

Helikopters van TV zenders en hulpdiensten mogen wel boven deze routes vliegen en zullen dus geen last krijgen van rondvliegende drones.

Voor meer informatie over de wet en regelgeving over drones, bekijk onze blog artikel daar over: http://www.dronevlieger.nl/drone-blog/71-drone-wetgeving.html

Auteur
Alysha Distelbrink
Author: Alysha DistelbrinkEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!